Advocaat bedrijfsovername..

Ad­vo­caat be­drijfs­over­na­me..

Be­ge­lei­ding bij over­na­me van een be­drijf. 

U heeft jarenlang veel aandacht besteed aan uw bedrijf en overweegt nu om het te verkopen. Of misschien is de tijd juist rijp om een andere onderneming over te nemen of bedrijfsopvolging in gang te zetten. Certus Advocaten heeft gespecialiseerde kennis en ervaring in huis om u in deze processen en ingrijpende keuzes te ondersteunen.

Bedrijfsovernames zijn er in diverse soorten en maten. Of het nu gaat om een aandelentransactie, een overdracht van activa en passiva of een management buy-in of buy-out, in alle gevallen zijn juridische documenten essentieel. Certus Advocaten stelt samen met u een goede intentieovereenkomst, geheimhoudingsovereenkomst en koopovereenkomst op of beoordeelt de overeenkomsten die u van de andere partij heeft ontvangen.

Juridisch advies brengt u verder

Bij bedrijfsovernames en fusies is het van groot belang om vroeg in het proces een advocaat in te schakelen. Zo komt u niet voor verrassingen of voldongen feiten te staan. Ook voor de onderhandelingen is het verstandig om van tevoren juridisch advies in te winnen en/of een van onze gespecialiseerde advocaten te laten aanschuiven aan de onderhandelingstafel. 

Wilt u een bedrijf overnemen of ter overname aanbieden?
Maak dan gebruik van de expertise van Certus Advocaten.

Bekijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemingsrecht.

Advocaat ondernemingsrecht

Bevindt uw onderneming zich in zwaar weer? Benader ons dan voor onze expertise in insolventierecht.

Advocaat insolventierecht