Advocaat beslaglegging.

Ad­vo­caat be­slag­leg­ging.

Voor­ko­men van en be­ge­lei­ding bij be­slag­leg­ging. 

Dreigt er beslaglegging plaats te vinden op uw goederen, salaris of bankrekening? In een soortgelijke situatie is het ten zeerste aangeraden om een gespecialiseerde advocaat in te schakelen. Bij Certus Advocaten vindt u een portfolio aan advocaten die u graag adviseren over en bijstaan bij beslaglegging.

Of het nu gaat om bedrijfseigendommen of liquide middelen, beslaglegging is nooit de gewenste situatie. Het is daarom wenselijk om dit te voorkomen in tegenstelling tot verhelpen. Op deze manier voorkomt u een hoop narigheid voor uzelf, en geschillen met uw medewerkers en klanten. Certus Advocaten kijkt samen met u naar de situatie om zo tot een adequaat plan te komen. Is er al sprake van conservatoir of executoriaal beslag? In beide gevallen staan onze professionals u bij.

Beslaglegging in gang zetten.
 

Be­slag­leg­ging in gang zet­ten.
 

Als ondernemer kan het tevens voorkomen dat u degene bent die de beslaglegging in gang wilt zetten. Bijvoorbeeld omdat een klant een rekening niet betaald of u wacht op een betaling van een debiteur. Hiervoor schakelt u tevens de hulp in van onze advocaten. Wij starten het traject van beslaglegging met u en ondersteunen u tijdens de procedure. Wij stellen met grote nauwkeurigheid contracten voor u op en zorgen ervoor dat alle aspecten tot in de puntjes geregeld zijn.

Wilt u juridisch advies voor uw onderneming, een vraagstuk bespreken of direct concrete hulp?