Advocaat borgtocht..

Ad­vo­caat borg­tocht..

Be­ge­lei­ding bij het be­ta­len van een borg­tocht. 

Wanneer u als bedrijf of onderneming wordt opgeroepen om borgtocht te betalen, is het van groot belang om deze procedure juist te doorlopen. De advocaten van Certus Advocaten ondersteunen u bij dit proces en alle bijkomende aspecten. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf voldoet aan de huidige wet- en regelgeving wat betreft het betalen van de borgtocht.

Heeft u voor het financieren van zakelijke activiteiten een overeenkomst van borgtocht laten opmaken waaraan u niet (meer) kunt voldoen? Dan is het raadzaam om een advocaat in te schakelen. Deze adviseert u over de stappen die u met uw bedrijf dient te nemen. Onze advocaten hebben ruime ervaring met het behandelen van soortgelijke zaken en ondersteunen u hier juridisch bij.

Uw bedrijf is bij ons in goede handen.
 

Uw be­drijf is bij ons in goe­de han­den.
 

Onze begeleiding gaat verder dan het adviseren over de borgtocht die uw bedrijf heeft ontvangen. Is het na het betalen van uw borgtocht noodzakelijk om een bedrijfsovername te overwegen? Wellicht is een faillissement onvermijdelijk? Wij begeleiden u tijdens iedere stap van dit proces en leveren maatwerk en totaaloplossingen. Of er nu wel of geen sprake is van een overname of faillissement, wij doen er alles aan om uw bedrijf naar behoren te ondersteunen.

Wilt u juridisch advies voor uw onderneming, een vraagstuk bespreken of direct concrete hulp?