Insolventierecht advocaat.

In­sol­ven­tie­recht ad­vo­caat.

Komt uw bedrijf onverhoopt in financiële problemen, dan kunt u rekenen op de specialistische juridische kennis van Certus Advocaten wat betreft insolventierecht. Wij bewaken het overzicht, bepalen een duidelijke strategie en doen er – samen met u – alles aan om uw onderneming weer gezond te maken en te houden.

Door het stellen van de juiste vragen, doorgronden we uw verhaal en behoeften. We zijn gedreven om de best passende oplossing te vinden voor uw situatie en om uw onderneming door de herstructurering te loodsen volgens de normen van het insolventierecht. In dat proces staan we naast elkaar. U mag van ons verwachten dat we continu alert zijn op nieuwe mogelijkheden en kansen die u vooruit kunnen helpen. Mocht een faillissement toch onvermijdelijk zijn, dan ondersteunen wij u in het traject met de curator.

Certus Advocaten staat u graag bij met onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van:

Een advocaat welke gespecialiseerd is in insolventierecht.

Een ad­vo­caat wel­ke ge­spe­ci­a­li­seerd is in in­sol­ven­tie­recht.

Wanneer uw bedrijf tegen financiële uitdagingen aanloopt, is het wenselijk om op de hoogte te zijn van uw rechten als ondernemer. De professionals van Certus Advocaten zijn gespecialiseerd in het insolventierecht en ondernemingsrecht en starten een persoonlijk traject met u. Uw advocaat bespreekt alle opties met u om zo tot een passende oplossing te komen. Wij zijn uw juridische partner die altijd achter u staat.