Advocaat rechtsbijstand.

Ad­vo­caat rechts­bij­stand.

Rechts­bij­stand voor be­drij­ven en on­der­ne­min­gen. 

De advocaten van Certus Advocaten bieden rechtsbijstand voor diverse bedrijven en ondernemingen. Heeft u als ondernemer een kwestie welke juridisch advies behoeft? Laat u dan adviseren door onze gespecialiseerde advocaten. Bij ieder zakelijk conflict of vraagstuk staan wij u bij met raad en daad. De deskundigheid en expertise van ons team heeft al vele klanten ondersteund.

Komt uw bedrijf onverhoopt in financiële problemen? Wij bieden rechtsbijstand voor bedrijven en begeleiden deze tijdens de desbetreffende procedure. Onze specialisaties zijn ondernemingsrecht en insolventierecht. U bent bij ons daarom aan het juiste adres voor uiteenlopende kwesties. Zo begeleiden wij bedrijven bij liquiditeitsproblemen, bedrijfsovernames en faillissementen. Alle benodigde contracten stellen wij voor u op, zodat u verzekerd bent van correcte juridische afhandeling.

Juridische ondersteuning op maat.
 

Ju­ri­di­sche on­der­steu­ning op maat.
 

Op het moment dat bedrijven rechtsbijstand behoeven en ons hiervoor inschakelen, stellen onze advocaten een persoonlijk plan op. We bewaken het overzicht, bepalen een duidelijke strategie en doen er alles aan om uw onderneming weer gezond te krijgen en bovendien te houden. Dit doen we samen met u waarbij persoonlijke service centraal staat. Bedrijven ontvangen dan ook altijd rechtsbijstand en juridische ondersteuning op maat. Zo verzekeren wij u van een correct proces; wat het conflict of vraagstuk ook is.

Wilt u juridisch advies voor uw onderneming, een vraagstuk bespreken of direct concrete hulp?