Wouter van den Bent.

Wou­ter van den Bent.

Ad­vo­caat. 

Wouter van den Bent begon zijn carrière bij advocatenkantoren in Nijmegen en Velp. In 2017 maakte hij de overstap naar ons kantoor.

Wouter is een enthousiaste en gedreven advocaat. Wouter is lid van JIRA, de vereniging voor Jonge InsolventieRecht Advocaten. Hij ondersteunt de curatoren van Certus Advocaten veelvuldig bij de afwikkeling van faillissementen en treedt daarbij regelmatig als (proces)advocaat voor de curatoren op. Daarnaast staat Wouter cliënten met raad en daad terzijde, onder meer bij faillissementsrechtelijke en contractuele kwesties en handelsgeschillen tussen ondernemers. Hij streeft daarbij naar een optimaal resultaat voor zijn cliënt. Is daarvoor een procedure benodigd dan schuwt hij deze niet.

“Het vinden van een out-of-the-box oplossing – of deze nu meer juridisch of juist praktisch is – geeft mij de meeste voldoening in mijn werk. Daarvoor is noodzakelijk dat je het speelveld kunt overzien en kunt inschatten waar de kansen en risico’s liggen. De combinatie van het werken in de faillissementspraktijk en de advocatuur maakt dat ik deze vaardigheid heb kunnen ontwikkelen en daardoor ook optimaal kan benutten voor mijn cliënten” ~ Wouter

Opleidingen

2020 — 2021
Grotius Academie – Insolad/Specialisatieopleiding insolventierecht
(cum laude)

 

2017 — 2018
Centrum voor Postacademisch juridisch Onderwijs – Insolventierecht voor curatoren (cum laude)

 

2011 — 2014
Radboud Universiteit – Master Nederlands recht, ondernemingsrecht

 

2006 — 2011
Radboud Universiteit – Bachelor Nederlands recht


Contactgegevens Wouter van den Bent