Arbeidsrecht advocaat.

Ar­beids­recht ad­vo­caat.

Het arbeidsrecht is een veelomvattend rechtsgebied. Natuurlijk gaat het over alle afspraken tussen werkgever en werknemer, maar daarmee houdt het niet op. Denk ook aan cao’s, afspraken met de ondernemingsraad of de bedrijfsarts. Daar komt bij dat de wet allerlei bepalingen bevat die de relatie tussen werkgever en werknemer inkleuren. Het arbeidsrecht is bij uitstek een onderwerp waarbij het loont om vooruit te kijken en op tijd keuzes te maken en vast te leggen.

Alle reden dus om goed beslagen ten ijs te komen en te zorgen voor goede, duidelijke afspraken. Wij helpen u graag met het opstellen of beoordelen van arbeidsovereenkomsten, personeelsregelingen of andere contracten. Maar ook als het aankomt op de uitleg, toepassing of naleving van de wettelijke regels of contractuele afspraken bent u bij ons aan het juiste adres. Dus heeft u te maken met (dreigend) individueel of collectief ontslag, wijziging van arbeidsvoorwaarden of een andere HR-uitdaging? Neemt u gerust contact met ons op. Samen met u kijken we naar de juridische (on)mogelijkheden en de meeste geschikte oplossing. Praktisch & proactief, zodat u weer aan de slag kunt.

Certus Advocaten staat u graag bij met onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van:

Heeft u een vraag op het gebied van arbeidsrecht? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief.

Certus Advocaten verzendt bij wijze van service regelmatig een digitale nieuwsbrief. Daarmee houden we u per e-mail op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. 


Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
E-mailadres: