Doorstart na faillissement.

Be­ge­lei­ding en hulp bij een door­start.

Helaas is een faillissement soms onvermijdelijk. Dat hoeft niet het einde van uw onderneming te betekenen. Wie nog kansen ziet om met de onderneming – al dan niet in afgeslankte vorm – een doorstart te maken, kan rekenen op de expertise van Certus Advocaten.

Doordat wij zelf veelvuldig als curator optreden kennen wij de werkwijzen van curatoren en de belangen van onder meer pandhouders en banken. Dat helpt ons uw doorstart op een professionele en prettige manier te begeleiden middels een doorstartplan. Samen zorgen we ervoor dat u volledig op de doorstart bent voorbereid en indien gewenst voeren wij de onderhandelingen met de curator voor u.

Doorstart als kans

Het komt ook voor dat u als ondernemer juist kansen ziet nadat een belangrijke concurrent of afnemer failliet is gegaan. Heeft u interesse in een doorstart of in bepaalde activa die tot een faillissement behoren? Certus Advocaten denkt graag met u mee.

Zicht op uw positie

Misschien heeft u vragen over de consequenties van het overnemen van personeel of activa of twijfelt u over het bedrag dat u moet betalen. Soms komt de curator met een informatiememorandum of bidbook en wordt er op zeer korte termijn een bod verwacht. Of het nu gaat om de doorstart van uw eigen onderneming of het overnemen van activiteiten van een andere partij, het team van Certus Advocaten helpt u de positie van alle belanghebbenden bij het faillissement goed te analyseren en brengt de verdeling van de opbrengst in kaart.

Wilt u professionele juridische begeleiding bij een doorstart? Dan bent u bij Certus Advocaten aan het juiste adres.

Bekijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van faillissementsrecht.

Ontdek ook onze expertise in ondernemingsrecht.