Als ondernemer houdt u zich het liefst bezig met uw kernactiviteiten, maar daarbij zijn uiteenlopende juridische aspecten op het vlak van ondernemingsrecht onvermijdelijk. Het begint bij de keuze voor een passende rechtsvorm, maar ook het opstellen en sluiten van diverse contracten, financieringsvraagstukken en commerciële geschillen vallen onder het ondernemingsrecht. Voor een gezonde bedrijfsvoering is het essentieel dat u in al deze zaken de juiste keuzes maakt. Met de ondersteuning van een advocaat van Certus Advocaten neemt u de juiste beslissingen.

Certus Advocaten staat u graag bij met specialistische kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van:

Schakel een advocaat in voor uw zaken omtrent ondernemingsrecht.


Wij staan u graag bij met persoonlijk advies bij alles wat uw onderneming raakt in juridische zin. Dit kan gaan om het opstellen van een contract of de begeleiding tijdens een bedrijfsovername. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij voor u kunnen uitvoeren. Wanneer u een gespecialiseerde ondernemingsrecht advocaat van Certus Advocaten inschakelt, bent u ervan verzekerd dat alle juridische vraagstukken op het gebied van ondernemingsrecht tot in detail zijn geregeld.

Nieuwsbrief.

Certus Advocaten verzendt bij wijze van service regelmatig een digitale nieuwsbrief. Daarmee houden we u per e-mail op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in via onderstaand formulier.