Boekenonderzoek.

Boe­ken­on­der­zoek.

De kaar­ten van uw be­drijf op ta­fel. 

Is er sprake van een bedrijfsovername of outsourcing van uw bedrijf en dient u om deze reden een boekenonderzoek uit te laten voeren? Laat u tijdens dit proces bijstaan door een gespecialiseerd bedrijf met ruime ervaring in insolventierecht en ondernemingsrecht. Het team van Certus Advocaten bestaat uit deskundige advocaten die u bijstaan tijdens verschillende juridische trajecten. Wij zorgen er dan ook voor dat er met uiterste nauwkeurigheid een boekenonderzoek voor uw bedrijf wordt uitgevoerd. Zo gaat u met goed vertrouwen uw nieuwe samenwerking of overname aan.

Het laten uitvoeren van een boekenonderzoek kan om verschillende redenen plaatsvinden. Zo kan er sprake zijn van een bedrijfsovername of heeft u wellicht de stap genomen richting outsourcing. Het kan echter ook zo zijn dat er een controle vanuit de Belastingdienst plaatsvindt. Deze soorten boekenonderzoeken zijn onder te verdelen in twee benamingen: het algemeen boekenonderzoek en de deelcontrole.

De juiste juridische begeleiding.
 

De juis­te ju­ri­di­sche be­ge­lei­ding.
 

Wanneer er een boekenonderzoek gaat plaatsvinden bij uw bedrijf, is het wenselijk om hierbij de juiste juridische begeleiding te ontvangen. De advocaten van Certus Advocaten staan u dan ook bij tijdens dit traject. Dankzij ruime ervaring met uiteenlopende bedrijven en ondernemingen, zijn wij thuis op verschillende vakgebieden. Uw bedrijf is in professionele handen bij ons.

Wilt u juridisch advies voor uw onderneming, een vraagstuk bespreken of direct concrete hulp?