Tarieven.

Ta­rie­ven.

On­ze ta­rie­ven. 

Het goed regelen van juridische zaken is de investering meer dan waard. Wij bieden u niet alleen de zekerheid dat u goed wordt geholpen, maar ook de zekerheid dat u niet te veel betaalt voor onze dienstverlening.

We zetten onze juridische kennis en ervaring in om het beste voor u en uw onderneming te bereiken. Daarin trekken we samen met u op. Door effectief samen te werken en korte communicatielijnen te hanteren, kunnen we ook efficiënt omgaan met uren en kosten. Doordat al onze advocaten zijn gespecialiseerd hebben zij minder uren nodig om tot het juiste resultaat te komen. Ten opzichte van andere kantoren hanteren wij zeer concurrerende tarieven.

Uurtarief

Uiteraard is iedere zaak maatwerk. Afhankelijk van uw vraag en van de ervaring van de bijpassende advocaat, hanteren wij een tarief van € 125 tot € 250 per uur (inclusief kantoor- en reiskosten, exclusief btw). Ook flexibele tariefafspraken behoren tot de mogelijkheden; wij stellen daarbij uw wensen centraal en zorgen voor een passend aanbod bij uw zaak. Maak gerust een afspraak voor een vrijblijvend gesprek als u graag meer informatie wilt.

Nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen?
U bent van harte welkom om vrijblijvend kennis te maken.