Advocaat bedrijfsovername.

Ad­vo­caat be­drijfs­over­na­me.

Be­ge­lei­ding bij over­na­me van een be­drijf. 

U heeft jarenlang veel aandacht besteed aan uw bedrijf en overweegt nu om het te verkopen. Of misschien is de tijd juist rijp om een andere onderneming over te nemen of bedrijfsopvolging in gang te zetten. Certus Advocaten heeft gespecialiseerde kennis en ervaring in huis om u in deze processen en ingrijpende keuzes te ondersteunen.

Overnames zijn er in diverse soorten en maten. Of het nu gaat om een aandelentransactie, een overdracht van activa en passiva of een management buy-in of buy-out, in alle gevallen zijn juridische documenten essentieel. De adviseurs van Certus Advocaten stellen samen met u een goede intentieovereenkomst, geheimhoudingsovereenkomst en koopovereenkomst op of beoordelen de overeenkomsten die u van de andere partij heeft ontvangen.

Juridisch advies over uw bedrijfsovername brengt u verder

Bij bedrijfsovernames en fusies is het van groot belang om vroeg in het proces een advocaat in te schakelen voor advies. Zo komt u niet voor verrassingen of voldongen feiten te staan. Ook voor de onderhandelingen bij een bedrijfsovername is het verstandig om van tevoren juridisch advies in te winnen en/of een van onze gespecialiseerde advocaten en adviseurs te laten aanschuiven aan de onderhandelingstafel. Wij geven u graag meer inzicht in alle zaken die komen kijken bij een bedrijfsovername, zoals informatie over het boekenonderzoek en/of de due diligence fase, de onderhandelingen over garanties, vrijwaringen en andere voorwaarden, het ontslag of benoemen van het bestuur van de over te nemen vennootschap en het opstellen van alle officiële documenten. Wij zorgen ervoor dat het overnametraject volledig naar uw wens verloopt.

Juridisch advies over uw bedrijfsovername brengt u verder.
 

Ju­ri­disch ad­vies over uw be­drijfs­over­na­me brengt u ver­der.
 

Bij bedrijfsovernames en fusies is het van groot belang om vroeg in het proces een advocaat in te schakelen voor advies. Zo komt u niet voor verrassingen of voldongen feiten te staan. Ook voor de onderhandelingen van de bedrijfsovername is het verstandig om van tevoren juridisch advies in te winnen en/of een van onze gespecialiseerde advocaten en adviseurs te laten aanschuiven aan de onderhandelingstafel. Wij geven u graag meer inzicht in alle zaken die komen kijken bij een bedrijfsovername, zoals het doen van boekenonderzoek en het opstellen van een intentieovereenkomst en andere officiële documenten. Onze adviseurs nemen alle stukken met u door en geven u aanvullend advies over uw bedrijfsovername.

Wilt u een bedrijf overnemen of ter overname aanbieden?
Maak dan gebruik van de expertise van Certus Advocaten.