faillissementsrecht advocaat.

fail­lis­se­ments­recht ad­vo­caat.

Komt uw bedrijf onverhoopt in financiële problemen, dan kunt u rekenen op de specialistische juridische kennis van Certus Advocaten met betrekking tot het insolventierecht. Wij bewaken het overzicht, bepalen een duidelijke strategie en doen er – samen met u – alles aan om uw onderneming weer gezond te maken en te houden.

Door de juiste vragen te stellen doorgronden we uw verhaal en de vraagstukken. We zijn gedreven om de best passende oplossing voor uw situatie te vinden en om uw onderneming door de herstructurering te loodsen volgens de spelregels van het insolventierecht. In dat proces staan we naast elkaar. U mag van ons verwachten dat we continu alert zijn op nieuwe mogelijkheden en kansen die u vooruit kunnen helpen. Mocht een faillissement toch onvermijdelijk zijn, dan ondersteunen wij u in het traject met de curator om geschillen zo veel mogelijk te voorkomen. Wilt u een doorstart maken vanuit faillissement? Ook hierbij kunnen wij u begeleiden.

 

Certus Advocaten staat u graag bij met onze specialistische kennis en uitgebreide ervaring op het gebied van:

Een advocaat gespecialiseerd in faillissementsrecht.

Een ad­vo­caat ge­spe­ci­a­li­seerd in fail­lis­se­ments­recht.

Wanneer u met uw bedrijf tegen financiële uitdagingen aanloopt, is het raadzaam om de risico’s en kansen voor uw bedrijf in kaart te brengen. Onze advocaten gaan hierover met u in gesprek om zo tot een passende oplossing te komen. Dit betreft altijd maatwerk. Wij zijn de juridische partner die altijd achter u staat met raad en daad.

Nieuwsbrief.

Nieuwsbrief.

Certus Advocaten verzendt bij wijze van service regelmatig een digitale nieuwsbrief. Daarmee houden we u per e-mail op de hoogte van relevante juridische ontwikkelingen. Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? Schrijf u dan in via onderstaand formulier. 


Voornaam:
Achternaam:
Bedrijf:
E-mailadres: