Financiering.

Fi­nan­cie­ring.

Fi­nan­cie­ring en ze­ker­he­den. 

Bij het aangaan van een financieringscontract gaat u niet over een nacht ijs. Een goede financiering met beheersbare risico’s is essentieel voor de continuïteit van uw onderneming.

Het financieren van een onderneming kan op verschillende manieren. Misschien overweegt u om persoonlijk te investeren in uw onderneming, zoekt u financiering bij uw bank, wilt u juist herfinancieren bij een andere bank of investeringsmaatschappij of bent u geïnteresseerd in objectfinanciering door middel van lease. Het team van Certus Advocaten heeft ruime ervaring in het inventariseren van financieringsbehoeften en adviseert u bij het bepalen van de hierbij passende financieringsstructuur.

Complexe financieringsvraagstukken

Bij vrijwel iedere financiering worden zekerheden, bankgaranties of borgstellingen bedongen. Wij staan ondernemers bij om deze complexe financieringsvraagstukken op te lossen en kunnen voor u de kredietdocumentatie beoordelen of opstellen. Wij zorgen dat uw financiering op correcte wijze wordt vastgelegd. Ook bij de onderhandelingen kunt u gebruikmaken van onze kennis en expertise. 

Op zoek naar een deskundige advocaat voor uw financieringsvraagstuk?
Het team van Certus Advocaten helpt u graag.

Bekijk wat we nog meer voor u kunnen betekenen op het gebied van ondernemingsrecht.

ondernemingsrecht

Bevindt uw onderneming zich in zwaar weer? Benader ons dan voor onze expertise in faillissementsrecht.

faillissementsrecht